La Candidata

 Enamorada del meu poble i de la seva gent!

Manoli Vega Segura

Soc la Manoli Vega de Ripoll. Així és com vull que em coneguin allà on vaig. Estic, doncs, orgullosa del meu poble, de casa meva. Per això em presento com a cap de llista del grup de JUNTS, JUNTS per Ripoll. Perquè em fa molta il·lusió ser alcaldessa del bressol de Catalunya, el poble on vaig néixer, estudiar i créixer. I on he format una família i treballo. Soc del parer, estic convençuda, vaja, que l’esforç sempre té recompensa.

Però és sobretot la voluntat de servei als vilatans allò que m’ha portat a presentar-me a aquestes eleccions. I també la confiança que han posat l’actual alcalde, Jordi Munell i els companys de JUNTS, en la meva il·lusió per afrontar aquest nou repte, per perseverar en la bona tasca que s’ha fet durant aquests darrers anys.

Treballaré, doncs, per no fallar als ripollesos. D’aquí que encapçali una llista, un equip de persones d’edats i formacions diferents. Persones compromeses amb la vida social de poble que estimen, que s’esforçaran per forjar el Ripoll que tots anhelem.

Espero que confieu en nosaltres, en el nostre projecte. Un projecte fonamentat en la sensatesa, l’honestedat, la lleialtat i la fascinació per les coses ben fetes. Un projecte de futur pensat per escoltar i treballar per a les persones. 

Vull un Ripoll per viure i per viure’l. Un Ripoll per gaudir d’una activitat econòmica persistent, un comerç imparable, un esport saludable, una cultura oberta, integradora i una natura neta, acollidora. Vull un Ripoll que doni suport a les iniciatives, les entitats, les associacions, el voluntariat. Un Ripoll que es faci conèixer arreu pel seu patrimoni cultural, natural i gastronòmic. Un Ripoll amb serveis de qualitat, empàtic, més segur, orgullós d’ell mateix.

Sempre al vostre servei, i per un Ripoll per viure i per viure’l


Moltes gràcies 

Manoli Vega Segura

Comparteix: