Junts amb Jordi Munell - el de Ripoll


 Junts amb Jordi Munell
Sóc en Jordi Munell i Garcia.

Els ripollesos i ripolleses em vau fer confiança el 2011 per ser l’Alcalde de totes i tots, i us ho agraeixo molt.  Sapigueu que ho he exercit sent proper i accessible i amb tota la dignitat que es mereix la nostra vila de Ripoll, “Bressol de Catalunya”, i sempre al servei de totes i tots els vilatans.

Arreu on vaig, a vegades em diuen o em coneixen molt per “el de Ripoll”, perquè, vagi on vagi, no paro de parlar i explicar les meravelles de Ripoll, del nostre poble, sempre en positiu i sempre amb orgull. Com Ripoll necessita.

Vull sempre que tothom relacioni Ripoll amb els nostres valors i la nostra essència: la nostra història més que mil·lenària amb personatges referents com el Comte Guifré, Gerbert d’Aureillac, l’Abat Oliba o el Rei de la corona catalano-aragonesa Ramon Berenguer IV. També vull que coenguin la Portalada romànica candidata a patrimoni mundial de la Unesco, el nostre patrimoni medieval i arquitectònic modernista, l’entorn magnífic de muntanyes, rius i fonts, el nostre museu quasi centenari, la llarga tradició industrial i el referent educatiu  i professional. No m’oblido mai de parlar de l’actual teixit industrial i empresarial, de les nostres tradicions i festes populars, de les entitats i associacions, del nostre comerç i serveis, dels productes artesans i de la gastronomia sensacional i les diverses possibilitats d’allotjaments. També esmento els esports, la vida social, cultural i associativa, els monuments contemporanis (plaça de La Lira, pont de Calatrava...), la comoditat de la C17 desdoblada que ens situa a 60 minuts de l’àrea metropolitana. Moltes vegades m’ha tocat “maquillar” una mica que el tren és lentet... però que tenim tren!, i és que tenir una connexió ferroviària amb la capital des del Pirineu també és un gran actiu, i ho serà encara més en el futur.

Amb molta il·lusió torno a encapçalar un nou equip des de Junts per Ripoll. Un equip preparat i motivat per seguir millorant la nostra vila i fer-ho Junts amb totes i tots.

Junts per Ripoll som un equip de persones que estimem Ripoll i amb ganes de treballar per al seu present i el seu futur, amb experiència  de govern i experiència d’administrar els recursos públics, un equip amb energia, il·lusió i determinació.

Som un equip amb un projecte per fer créixer Ripoll : créixer en serveis a les persones, créixer en empreses, negocis, comerç i feina, créixer en cultura, esports i educació, créixer en convivència, vida saludable i activa, créixer en participació ciutadana, créixer en seguretat i neteja i manteniment urbà, créixer en sostenibilitat i atenció al medi ambient,  créixer en atenció a la vellesa, créixer en serveis a la infància, a la família i a la joventut, créixer en promoció i projecció de la nostra marca i essència ... en definitiva créixer en qualitat de vida.

Moltes Gràcies per l’atenció i la confiança.

Al vostre servei, i VISCA RIPOLL

Jordi Munell i Garcia


Comparteix: